Cégünk, a HONETT SZERVIZ Kft. az Új Széchenyi Terv keretében – KMOP-1.2.1-11/A-2011-0068 azonosító számon „Mikro – Kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” c.  pályázatot valósít meg. , „HONETT Szerviz Kft. készétel gyártási technológiájának fejlesztése„ címmel. A projekt, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Projekt időszak: 2011.04.20 – 2011.12.31.

Cégünk a HONETT Szerviz Kft. Közép Magyarországi Operatív Program keretében KMOP-1.2.1-09/A/2-2010-0177 azonosító számmal Mikro- kis és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázatot valósított meg. A projekt címe: "Honett Szerviz Kft. csomagolás- és konyhatechnológiai fejlesztése." A projekt, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Cégünk, a HONETT Szerviz Kft a KMOP-2009-1.2.1/A Mikro- kis és középvállalkozások technolgóiai fejlesztése című program keretében KMOP-1.2.1-09/A-2009-0037 azonosító számon konyhatechnolgóiai beruházást támogató pályázatot valósított meg,"Honett Szerviz Kft. konyhtechnológiai beruházása" címmel. A projekt, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A Honett Szervíz Kft. 2001-ben alakult meg azzal a céllal, hogy korszerű technológiák és megfelelő beszállítói háttér folyamatos kiépítésével, az európai unió minőségi követelményeinek is megfelelő légi catering szolgáltatást nyújtson a hazai és a nemzetközi légiforgalmi társaságok számára.

2004. szeptemberében tevékenysége egészére megszerezte az DIN EN ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszert, melyet a TÜV NORD Magyarország Kft auditált. A szervezet működése szabályozott, átlátható, a technológiai folyamatok a HACCP szigorú követelményeinek is megfelelnek. Fejlesztéseink részeként 2010 tavaszán pedig ISO 22000:2005 került akkreditálásra.

2005. őszén a Ferihegyi repülőtér közelében, saját beruházásként megvalósult az új bázis, mely Európa egyik legkorszerűbb catering üzemeként kezdte meg működését. A korszerű berendezések, felszerelések, a kiváló munkakörnyezet, a szakképzett munkavállalók és a szigorú védelmi és biztonsági intézkedések teszik alkalmassá a minőségi szolgáltatásra.
Az áruk beszállítása zárt, tisztított, fertőtlenített rakterű, hűtéssel, speciális kialakítással és ÁNTSZ engedéllyel ellátott gépjárművekkel történik. A beszállított termékek megfelelő minőségtanúsítással, a beszállító és a termék azonosítására alkalmas számlával, vagy szállítólevéllel rendelkeznek.

A különféle termékek raktározása számítógépes biztonsági rögzítéssel ellátott, szakosított hűtőterekben és raktárokban történik. A korszerű felszereltséggel ellátott raktárak az előírásoknak megfelelő hőmérsékleten tárolják a készételeket, az italokat, az apróárukat, az alapanyagokat, valamint a légitársaságok eszközeit. Az üzem fejlett logisztikai rendszerrel rendelkezik, mely zárt rendszerű számítógépes program segítségével fogadja a partnerek megrendeléseit.

Az üzem Védelmi tervvel rendelkezik, mely tartalmazza az ételek biztonságos elkészítésére és kiszállítására vonatkozó rendelkezéseket. A Védelmi tiszt folyamatosan ellenőrzi a repülésvédelmi és biztonságtechnikai előírások betartását. Az üzem területén 24 órás szolgálatot tart az objektumvédelmi őr, akinek feladata a gépjárműforgalom ellenőrzése, a kamerás térfigyelő rendszerrel felszerelt portaszolgálat ellátása, továbbá az utas-biztonság érdekében folyamatos a gyártási technológia, a biztonsági záró elemek megfelelő elhelyezésének az ellenőrzése, valamint az árufogadás és a kiszállítás felügyelete.

2007-ben megszereztük a NATO beszállítói engedélyt.

Üzleti célkitűzéseink között kiemelt szerepet kapott a minőségi catering kiszolgálás megvalósítása, a széleskörű ételválaszték kínálata, a légitársaságok változatos igényeinek gyors kielégítése, valamint az új piaci kihívásoknak való megfelelés.

Tevékenysége során kiemelt figyelmet fordítunk a termelői háttér megszervezésére, a magas színvonalú étel alapanyag kiválasztására, a piacképes ár kialakítására, a pontos és megbízható szállításokra.

Széleskörű beszállítói hálózattal rendelkezünk. Így minden igényt kielégítő saját készítésű meleg- és hidegkonyhai termékeket, szendvicseket, minőségi cukrászati készítményeket, különféle italválasztékot és csomagolt élelmiszereket tudunk biztosítani. A Honett Szerviz Kft. kiemelkedő magyarországi piaci részesedéssel rendelkezik a légi catering ellátás területén. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően a kiszolgált légitársaságok száma folyamatosan növekszik.

A légitársaságok igényeinek megfelelő termelés szigorúan szabályozott gyártási terv szerint történik. A munkát szervezett, szakmailag felkészült termelőcsoportok végzik. Az előírások betartását az utas-biztonsági őrök felügyelik és folyamatosan ellenőrzik.

A Honett Szerviz Kft. számára folyamatos kihívást jelent az állandóan megújuló légitársaságok catering kiszolgálása, amely tartalmazza mind a hagyományos, mind pedig a low-cost, azaz fapados szolgáltatást is.

A cég felkészült a speciális igények kielégítésére, így vegetáriánus, kóser ételek és az ázsiai menüsorok kiszolgálására is. Korszerű logisztikai központtal biztosítja a járulékos és a fagyasztott termékek folyamatos beszerzését, tárolását, valamint a kiszolgáló eszközök kezelését és tisztántartását. A társaság a változó piaci körülményekhez alkalmazkodva fejleszti tevékenységét, és tovább bővíti a hideg- és melegkonyhai termékeinek választékát.

A legjelentősebb partnereink, referenciáink köz tartoznak az alábbi légitársaságok: MALÉV, Travel Service, Air Europa, WizzAir, CSA, Federal Express, China Airlines, Royal Canadian Airforce, DHL.

Légi catering tevékenység mellett étel házhozszállítással is foglalkozunk. 2009 év elején a Honett Szerviz Kft. megvásárolta a Totál Food márkanevet. TotalFood Brand 2000 óta meghatározó szerepet tölt be az ebéd házhoz szállítás területén az egész országban.

A saját konyhánkba, ami magas színvonalú svájci gépekkel felszerelt, mely környezetbarát és energiatakarékos technológia alkalmazásával teszi lehetővé a folyamatos 24 órás üzemeltetést. Ezáltal ajánlatainkat új fogásokkal kiegészítve, a hagyományos és prémiumkategóriában egyaránt megbízható folyamatos minőséget tudunk garantálni.

Továbbá cégünk 2010 elején kezdte meg a szendvicsek gyártását, mind fagyaszott szendvicsek, mind pedig friss szendvicsek tekintetében. A cég saját márkájú (Dr. Chef) fagyasztott szendvicsek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik, szerte Közép-Európában.

A nemzetközi Gate Gourmet minőségbiztosítási vezetője auditálta és minősítette üzemünket, hogy minden szükséges előírásnak és kritériumnak megfeleljen. Termékeink gondosan kiválasztott alapanyagokból állnak és az elkészült szendvicsek ellenőrzésen mennek át, mely során kizárt, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön a szendvicsekbe.

A friss szendvicsek 72 órás szavatossági idővel rendelkeznek, a fagyasztottak pedig 6 hónapos szavatossági idővel. Lehetőségünk van védőgázzal is csomagolni, amely 3 hét szavatossági időt biztosít.

Biztosak vagyunk benne, hogy igények és adagszámok tekintetében minden kihívásnak eleget tudunk tenni, legyen szó akár hideg-, melegételek, szendvics, rendezvényi catering ellátásáról.

A HONETT Service minőségpolitikája:

Pontosság – megbízhatóság
Szakértelem
Gyors alkalmazkodóképesség
A partnerek és az utasok igényeinek minőségi kiszolgálása

 

Tanúsítványok